به گزارش میراثآریا و بهنقل روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، رضا حسنپور گفـت: بهمناسبت هفته گردشگری، میزخوراک در بوم گردیهای سطح استان برگزار شد.
معاون گردشگری ادارهکلمیراثفرهنگی استان افزود: با عنایت به تغییر سلیقه و علاقه مسافران و گردشگران در تعیین مقصد سفر و محل اقامت و ابراز علاقه به آشنایی با فرهنگ و سنت قدیمی هر منطقه که با مراجعه به بومگردیها به دنبال برآورده شدن این علایق هستند، سرمایهگذاران و بهرهبردارن واحدهای موصوف، با اشاعه آداب و سنت قدیمی نسبت به ترویج فرهنگ نیاکان اقدام میکنند.
او بیان کرد: به این منظور واحدهای بومگردی استان در زمینه احیاء خوراک و غذاهای فراموش شده، نسبت به برپایی میزهای خوراک با پوشش لباس محلی، پخت خوراک در حال فراموشی، تعلیم پخت آن، نانها و شیرینیجات محلی بمناسبت هفته گردشگری اقدام کردند.
حسنپورگفت: گردشگری خوراک جزء داشتههای با ارزش ما است که از طریق آن میتوانیم فرهنگ کشورمان را به جهانیان معرفی کنیم.
او اظهار داشت: توجه به گردشگری در حوزههای مختلف از جمله گردشگری خوراک میتواند جزء یکی از برنامههای تورهای گردشگری قرار بگیرد تا بدینوسیله بتوان به معرفی بخشی از فرهنگ استان و نیز کشور پرداخت.
انتهای پیام/
نظر شما